Doneer nu

Emmaus Bible Ministries

Nazareth, het is de plaats waar de Heere Jezus opgroeide. Het is ook de plaats waar ooit het Evangelie klonk uit de mond van Jezus Zelf. Nog steeds klinkt hetzelfde Evangelie in de Noord-Israëlische stad. Emmaus Bible Ministries verzorgt al enkele decennia vanuit Nazareth digitale Bijbelcursussen in maar liefst 95 landen (waaronder veel landen in het Midden-Oosten). Via email en onlinemodules verdiepen vele honderden mensen zich in de leerstof. Op een doordachte en systematische manier bestuderen zij het Woord van God.

Het Bijbelcursuswerk wordt financieel voor een belangrijk deel mogelijk gemaakt door de verkoop van Bijbels in Israël. Op verschillende toeristische trekpleisters worden de ‘Emmaus-Bijbels’ te koop aangeboden. Ze zijn onder andere te herkennen aan de mooie olijfhoutenomslag.

Door de coronacrisis is het toerisme in Israël compleet ingestort. Het gevolg laat zich raden: de Bijbelverkoop van Emmaus ligt stil. Totaal levert dit tot dusver een strop op van maar liefst 120.000 NIS (ongeveer 30.000 euro).

Het is van groot belang dat het werk van Emmaus Bible Ministries door kan gaan. We willen de stichting daarom graag financieel steunen met een gift van 10.000 euro. Wilt u meehelpen het Evangelie te verspreiden in Israël, het Midden-Oosten en verder? Dan verdient dit project uw aandacht!

Waar staan we nu?

Doel: € 10.000
Stand: € 1.263
Doneer nu aan dit project

Andere projecten